Oferta Rabla 2022 – Kia

O ofertă cu trei atuuri imbatabile. Bonusurile oferite de stat se cumulează cu discounturile suportate de importator, și cu calitățile reale ale modelelor din ofertă. Astfel, oferta Kia devine greu de egalat. Iată, în cele ce urmează, trei exemple elocvente. Rabla 2022 – Kia Foto: Bogdan Paraschiv, Kia

Rabla 2022 – Kia

Kia Sportage

Un asemenea design extrovertit e greu de găsit printre SUV-urile compacte. A cincea generație a modelului a fost desenată special pentru clienții europeni și vine, la fel precum celelalte modele Kia, cu 7 ani sau 150.000 km garanție. Și nu e doar un SUV „de ochii lumii“, ci oferă inclusiv tracțiune integrală și, în premieră la Sportage, mod de rulare Terrain, ca să-ți poți urma visurile și dincolo de șosea. Noua platformă N3 a permis inclusiv adoptarea unui sistem de suspensie adaptivă (opțional). Totodată, reproiectarea de la zero a structurii a îngăduit creșterea spațiului interior și atingerea unui volum de 591 l pentru portbagaj.

Rabla 2022 - Kia Sportage autoexpert.ro

Indiferent care îți sunt aspirațiile, Sportage are sau va avea în ofertă o versiune pentru tine. Actualmente sunt disponibile motoarele pe benzină și diesel de 1.6 l, cu sau fără sistem mild hybrid, cuplate la tracțiune față sau integrală, cu transmisie manuală, robotizată sau automată. Există și un full hybrid de 230 CP, iar în curând, oferta se va îmbogăți cu un sistem plug-in hybrid. O mulțime de opțiuni, adaptate diferitelor tipuri de trasee.

 ➡ Discount Kia: 1500 euro 💡 

 ➡ Bonus Rabla: 12.000 lei

 ➡ Preț final: de la 22.003 euro 💡 

În special motorul pe benzină, de 1,6 l, care antrenează individual mașina sau intră în componența sistemelor hibride, este o mică minune a tehnicii. Utilizează un sistem de distribuție variabil, numit CVVD, care promite un consum scăzut cu 5% și performanțe dinamice mai bune cu 4%. Este o tehnologie revoluționară, care variază și durata de deschidere a supapelor de admisie, nu numai momentul și adâncimea deschiderii.

➡ Accesează aici pagina lui Sportage! 💡

Chiar și la prețul de bază, de 22.003 de euro după aplicarea discounturilor, Sportage vine bine dotat. la exterior, primești jante din aliaj de 17 inchi, încălțate cu anvelope Michelin, lumini full-LED, șine longitudinale de plafon și oglinzi încălzite și pliabile electric. Habitaclul îți oferă aer condiționat, banchetă rabatabilă fracționat 40/20/40%, patru geamuri electrice, radio cu RDS și ecran tactil de 8 inchi și frână electrică de parcare cu auto-hold. Ai și asistent activ de bandă, și pilot automat, și cameră de marșarier. Ai tot ce-ți trebuie pentru a călători confortabil și sigur.

Kia XCeed

Deși face parte din aceeași familie cu Ceed, XCeed are doar ușile din față comune cu celelalte variante de caroserii. În rest, e un crossover care se integrează perfect în gamă – șoferul și pasagerii stau cu 4,2 cm mai sus decât în Ceed, iar garda la sol, de 17,4 cm, te scutește de probleme. De asemenea, este mai dinamic decât SUV-urile tradiționale compacte, pentru că reglajele îi asigură o direcție la fel de rapidă ca a lui Ceed și un ruliu comparabil cu al acestuia.

➡ Accesează aici pagina lui XCeed! 💡

Kia XCeed PHEV autoexpert.ro

 ➡ Discount Kia: 1000 euro 💡 

 ➡ Bonus Rabla: 12.000 lei

 ➡ Preț final: de la 16.169 euro 💡 

Toate tipurile de propulsie, 1.0 T-GDI, 1.5 T-GDI, și hibridul plug-in, sunt eligibile pentru programul Rabla. Din dotarea standard, City, nu lipsesc aer condiționat, patru geamuri electrice, sistem multimedia cu ecran tactil de 5 inchi, pilot automat, asistent de bandă, banchetă cu spătar fracționat 60/40%, jante din aliaj de 16 inchi cu anvelope Michelin, faruri LED și proiectoare de ceață.

Rabla 2022 – Kia

Kia Stonic

Aici avem un caz atipic pe piață. Un crossover mic, care stă pe șosea mai bine decât majo-ritatea hatch-urilor, în pofida unei gărzi la sol de 16,5 cm. Se numește Stonic și e o plăcere să-l conduci și să-i descoperi echilibrul dintre manevrabilitatea nativă și confortul suspensiei. La fel ca la fratele hatch, Rio, toată gama Stonic se califică la programul Rabla, iar noile versiuni mild hybrid beneficiază inclusiv de discount Rabla Plus pentru hibride.

➡ Accesează aici pagina lui Stonic! 💡

Rabla 2022 - Kia autoexpert.ro

 ➡ Discount Kia: 1500 euro 💡 

 ➡ Bonus Rabla: 12.000 lei

 ➡ Preț final: de la 11.060 euro 💡 

Din dotările incluse în prețul de pornire nu lipsesc oglinzi reglabile electric, banchetă rabatabilă 60/40%, geamuri electrice pe față, aer condiționat și sistem multimedia cu ecran tactil de 8 inchi, oferit standard după faceliftul de la sfârșitul anului 2020.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top