Oops! Suzuki Jimny cu 5 uși, deconspirat de Google Street View

Suzuki Jimny cu 5 usi autoexpert.ro

Big brother is watching you! Asta au simțit pe propria piele oficialii mărcii japoneze. Viitorul Suzuki Jimny cu 5 uși a apărut într-unul dintre cadrele surprinse de mașinuța celor de la Google.

Versiunea cu ampatament mărit a off-roaderului japonez va apărea în 2022. Conform zvonurilor venite din Japonia, viitorul Jimny în versiune lungă va avea motor turbo cu sistem mild-hybrid. Se pare că motorul va avea aproximativ 150 CP și 250 Nm. Dacă e așa, atunci ne putem aștepta la propulsorul de pe Vitara, într-o variantă mai potentă.

Dacă versiunea scurtă are calandru cu elemente verticale, calandrul variantei lungi va avea o singură bară orizontală.

Se pare că ampatamentul va fi mai mare cu aproximativ 30 cm, ajungând la 2550 mm. Astfel, Jimny va oferi un spațiu pe banchetă și un portbagaj  ”semnificativ mai mari”. Dimensiunile exterioare vor fi 3850 mm lungime, 1645 mm lățime și 1730 mm înălțime. Garda la sol va rămâne de 210 mm.

➡ Citește testul cu Jimny scurt aici! 💡

Prețul? Varianta scurtă pornește în Japonia de la echivalentul a 13.900 euro, iar cea cu ampatament extins ar putea costa în plus echivalentul a 2325 euro. Diferența ar fi foarte mică, ținând cont de spațiul oferit și de motorul mult mai puternic. În România, versiunea scurtă nu este disponibilă oficial.

Acesta este Suzuki Jimny cu 5 uși

Dacă până acum am văzut doar fotografii spion cu Suzuki Jimny cu 5 uși, azi a apărut și prima imagine cu mașina ”dezbrăcată” de camuflaj. Surprinzător, cadrul a fost capturat de pe Google Street View!

Suzuki Jimny cu 5 usi autoexpert.ro

Putem vedea câteva aspecte legate de versiunea de serie. Astfel, ușile din spate sunt mult mai scurte decât cele din față. De asemenea, consola spate a rămas la fel de mică, semn că singura modificare a caroseriei este dată de creșterea ampatamentului.

via rushlane.com

Adaugati comentariu