Opel Astra – conectivitate OnStar

Opel Astra – conectivitate OnStar. Noua eră a conectivității a început. Opel Astra este primul model al casei germane oferit alături de valetul personal OnStar, încă de la început.

Lansat în urmă cu 17 ani în SUA, OnStar este lider în segmentul tehnologiilor de asistență în timp real. Are, peste 7 milioane de utilizatori la nivel global. Oferit inițial în 13 țări din Europa, sistemul va fi disponibil ulterior și pe alte piețe.

Opel OnStar se traduce prin accesul la un portofoliu extins de servicii dedicate siguranței sau de tip concierge, de la asistență în caz de urgență și tractare, până la localizarea mașinii atunci când este furată sau verificarea stării tehnice a acesteia cu ajutorul aplicației dedicate pentru smartphone-uri.

Opel Astra – conectivitate OnStar

Deviza OnStar este creionarea legăturii directe dintre utilizatorii săi și oameni reali, 120 asistenți conectați la centre de coodonare a operațiunilor de salvare din întreaga Europă.

conectivitate

Pregătiți să răspundă apelurilor de urgență 24 de ore din 24, 365 de zile pe an, aceștia oferă suport în opt limbi diferite. Inițierea apelurilor OnStar se face cu ajutorul modulului dedicat și a celor trei butoane integrate, plasate deasupra oglinzii retrovizoare.

Butonul albastru de Service oferă acces la informații de diagnoză a funcțiilor mașinii sau detalii privind destinația dorită, inclusiv despre puncte de interes precum restaurante sau stații de benzină, destinație ce poate fi setată automat, de la distanță, în sistemul de navigație de către asistentul OnStar.conectivitate

Acționând butonul roșu SOS, șoferul poate solicita asistență de urgență, în nefericita situație a producerii unui accident. Funcția se activează și automat, în cazul declanșării airbagurilor. Dacă pasagerii nu pot răspunde, asistenții OnStar alertează imediat serviciile 112 și furnizează acestora poziția exactă a mașinii. Butonul verde Privacy dezactivează funcția de localizare a vehiculului.

Odată cu deschiderea airbagurilor, funcția se reactivează. Aplicația MyOpel Smartphone App permite, de asemenea, accesarea serviciilor OnStar din afara mașinii, care poate fi localizată, la cerere, în cazul dispariției sale. Utilizatorii pot accesa informații despre presiunea uleiului sau a cauciucurilor sau pot deschide/ închide de la distanță noul Astra. Serviciile OnStar sunt disponibile gratuit primele 12 luni, ulterior costul anual ridicându-se la 99 euro.

conectivitate

Adaugati comentariu