Opel Astra GSe – plug-in hybrid cu 225 CP

Opel adaugă o nouă versiune în gama modelului Astra: un plug-in hybrid cu 225 CP ce poartă celebra siglă GSe.

Opel readuce sigla GSe în gama noului model Astra. Cea mai puternică versiune are acum 225 CP și este plug-in hybrid. Noul model Astra GSe este disponibil atât în versiune hatchback, cât și Sports Tourer (break).

Opel Astra GSe

Sistemul de propulsie plug-in hybrid este format din motorul de 1.6 litri ce oferă 179 CP plus un motor electric de 110 CP. Puterea totală a sistemului este de 225 CP, iar cuplul maxim oferit este de 360 Nm. Motorul electric este alimentat de o baterie de 12,4 kWh.

Opel a adus o serie de modificări și trenului de rulare. Suspensia folosește amortizoare cu tehnologie Koni FSD, iar garda la sol este mai joasă cu 10 mm. Astra GSe folosește jante de 18 inchi cu design specific, inspirate de cele văzute pe conceptul Manta GSe. La interior predomină tapițeria din Alcantara.

Emblema GSe a fost folosită în trecut pentru modele ca Opel Commodore GS/E sau Opel Monza GSE. În mod normal era abrevierea de la Grand Sport Einspritzung (Grand Sport Injection). În noul context, GSe este acronimul pentru Grand Sport Electric.

Via Opel

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top