Opel Astra Sports Tourer: fotografii și informații oficiale

Opel prezintă a doua variantă de caroserie pentru cea mai nouă generație a modelului Astra: breakul Sports Tourer.

În vara acestui an, Opel a lansat noua generație a modelului Astra hatchback. Cu un look diferit, puternic inspirat de actualul limbaj de design al mărcii germane, Astra aducea pentru prima dată versiuni electrificate plug-in hybrid. Noul model folosește platforma EMP2 din cadrul grupului Stellantis, fiind practic identică din punct de vedere mecanic cu noul Peugeot 308.

Opel Astra Sports Tourer (2021)

Opel Astra Sports Tourer

Acum, Opel mărește gama noului model Astra cu varianta break, numită tradițional Sports Tourer. Cu o lungime de 4642 mm, 1860 mm lățime și 1480 mm înălțime, noul model este ceva mai mic față de cel al generației anterioare.

Ca și varianta hatchback, noul Opel Astra ST va folosi atât motorizări termice clasice, cât și sisteme plug-in hybrid. Motorizările vor avea puteri între 110 și 225 CP. Propulsoarele pot fi asociate cu cutia de viteze manuală cu șase trepte, sau automată cu opt trepte.

Volumul portbagajului pentru modelele echipate cu motorizări clasice este de 608 litri (1634 litri dacă rabatăm bancheta), iar pentru variantele cu motorizări plug-in hybrid este de 548 litri (1574 litri cu bancheta rabatată). Modelul dispune și de sistemul Intelli-Space ca opțiune ce oferă un portbagaj cu podea ajustabilă pe două niveluri pentru variantele cu motorizări clasice.

Via Opel

Adaugati comentariu