Opel Combo-e Life: versiune electrică pentru modelul dedicat pasagerilor

Opel Combo-e Life - autoexpert.ro

Opel a prezentat oficial versiunea electrică a modelului Combo Life, destinat transportului de pasageri.

Opel Combo Life a fost lansat pe o nouă platformă la începutul anului 2018. Dezvoltat împreună cu grupul PSA, modelul Combo Life oferă portiere glisante și mai multe posibilități de configurare: versiune scurtă (4,40 metri) sau lungă (4,75 metri), cu cinci sau șapte locuri.

opel-combo-e-life-autoexpert

Opel Combo-e Life – versiune electrică

Acum, Opel prezintă versiunea full-electrică a modelului, strâns înrudită cu modelele similare oferite de Citroen și Peugeot. Platforma CMP este comună cu cea folosită de modelele Opel Corsa-e sau Peugeot e-208.

opel-combo-e-life-autoexpert

Arhitectura trenului de rulare este deja binecunoscută: motor electric de 136 CP amplasat pe puntea față alimentat de o baterie de 50 kWh montată sub podea. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 11.2 secunde, iar viteza maximă este limitată la 130 km/oră.

Bateria poate fi alimentată la o priză casnică sau o stație de încărcare. Pentru stațiile AC, Combo-e Life se poate încărca cu 7.4 kW sau opțional cu 11 kW. La stațiile rapide DC, modelul suportă încărcări de până la 100 kW.

opel-combo-e-life-autoexpert

Modelul Combo-e Life este dedicat trasnportului de pasageri și este disponibil în variante cu cinci sau șapte locuri. Ca și versiunea de marfă, sarcina utilă este de 800 kg.

Via Opel

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top