Opel Combo-e: utilitara compactă primește versiune electrică

Opel Combo-e Cargo - autoexpert.ro

Opel oferă acum o variantă electrică pentru cel mai mic model utilitar din gamă: Combo-e cu 136 CP și baterie de 50 kWh.

Opel a extins oferta de utilitare electrice și în gama modelului Combo. Opel mai are în ofertă o versiune electrică pentru modelul Vivaro, iar modelul Movano va primi și el variantă electrică în cursul acestui an.

Opel Combo-e Cargo autoexpert.ro

Noul Opel Combo-e preia platforma electrică CMP a grupul PSA, aceeași platformă fiind folosită și pentru modele ca Opel Corsa-e, Peugeot e-208 și altele.

Combo-e: motor electric de 136 CP și baterie de 50 kWh

Motorul electric de 136 CP și 260 Nm este amplasat pe puntea față și este alimentat de o baterie de 50 kWh, ce asigură o autonomie oficială de până la 275 kilometri. Sistemul permite încărcarea la stații rapide de până la 100 kW unde sunt necesare 30 minute pentru a încărca bateria de la 20 la 80%.

Pentru încărcări la stații AC, modelul poate primi 7 kW, iar opțional chargerul on-board poate fi upgradat la 11 kW.

Opel Combo-e Cargo autoexpert.ro

Opel Combo-e poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 11.2 secunde, iar viteza maximă a fost limitată la 130 km/oră.

Versiunea standard a modelului Combo-e are 4.4 metri lungime și oferă un spațiu cargo de 3.800 litri. Varianta de 4.75 metri lungime oferă 4.400 litri pentru încărcare. Sarcina maximă este de 800 kilograme. Varianta lungă poate fi configurată și cu cabină crew cu patru locuri.

Opel Combo-e Cargo autoexpert.ro

Pentru cei care au nevoie de o versiune mai robustă, Combo-e poate fi configurat inclusiv cu sistemul IntelliGrip ce permite rularea pe suprafețe dificile. Pe lista de sisteme de asistență regăsim sistemul de control la deplasarea în pantă, sistemul de asistență pentru menținerea benzii de circulație și controlul stabilității remorcii.

Via Opel

Adaugati comentariu