Opel Grandland facelift: modificări majore de design pentru SUV-ul german

Opel a dezvăluit modelul Grandland facelift, SUV-ul de dimensiuni medii primind un upgrade important la nivel de design exterior și interior. De asemenea, pierde litera X din denumire.

Pentru a integra modelul Grandland în noua filosofie de design a mărcii germane, SUV-ul mediu a primit un facelift importat care schimbă total aspectul frontal al mașinii. Modelul a fost lansat inițial în 2017 sub numele Grandland X.

Opel Grandland Hybrid4 (2021)

Opel Grandland facelift

Odată cu faceliftul, modelul pierde litera X din denumire, iar partea frontală primește grila Vizor specifică celor mai noi modele Opel: Mokka și Crossland facelift. Și viitoarea generație Opel Astra va aborda același stil de design, lucru anunțat de imaginile teaser publicate deja.

Grila frontală va integra și blocurile optice subțiri cu tehnologie Intellilux LED, fiecare având 84 de LED-uri. Spoilerele a fost redesenate, dar din profil silueta mașinii a rămas similară. Modelul va fi oferit în variante cu două culori, plafonul putând fi vopsit în altă nuanță.

La interior, Opel Grandland a primit noul cockpit Pure Panel preluat de la modelul Mokka. Acesta folosește două ecrane pentru planșa de bord și sistemul de infotaiment.

Lista de motorizări nu a fost detaliată încă, dar cel mai probabil va rămâne neschimbată. Vor exista în continuare două variante plug-in hybrid, dintre care versiunea de top oferă tracțiune integrală și 300 CP.

Modelul cu facelift primește și cele mai noi sisteme de asistență dintre care enumerăm pilotul automat adaptiv cu funcție stop & go, camere panoramice 360, funcție de parcare automată, monitorizarea unghiului mort și multe altele.

Livrările pentru modelul Opel Grandland facelift vor începe în această toamnă, iar prețurile vor fi anunțate în câteva săptămâni.

Via Opel

Adaugati comentariu