Opel Grandland GSe: plug-in hybrid cu 300 CP

Opel a prezentat noua versiune de top a modelului Grandland. Aceasta poartă sigla GSe, este plug-in hybrid și oferă 300 CP.

Gama modelului SUV Opel Grandland a primit o nouă versiune de top în forma sportivului Grandland GSe. Este al doilea model din gama constructorului german care poartă logo-ul GSe, după Astra.

Opel Grandland GSe

Noul Grandland GSe folosește un sistem de propulsie plug-in hybrid format din motorul pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice. În total, motoarele dezvoltă 300 CP și oferă tracțiune integrală. Noul SUV poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 6,1 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 235 km/oră. Opel Grandland GSe poate rula electric cu o viteză maximă de 135 km/oră.

Pentru a obține o ținută de drum sportivă, Opel a modificat suspensia și direcția modelului Grandland. Arcurile și amortizoarele sunt furnizate de Koni și sunt acum mai rigide. Versiunea GSe rulează pe jante de 19 inchi cu un design inspirat de conceptul Opel Manta GSe. Mai există elemente aerodinamice specifice, logo GSe și opțional se poate alege o capotă de culoare neagră.

La interior, noul model SUV oferă scaune sport certificate AGR îmbrăcate în Alcantara.

Via Opel

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top