Opel Manta GSe ElektroMOD: imagini teaser cu viitorul proiect electric

Opel a publicat o serie de nouă de imagini teaser cu viitorul proiect electric Manta GSe ElektroMOD: lansarea oficială va avea loc în 19 mai.

Opel a publicat un set nou de imagini teaser cu viitorul proiect electric numit Manta GSe ElektroMOD. Inspirat de clasicul Opel Manta din anii 70, noul proiect va fi dezvăluit în data de 19 mai.

Opel Manta GSe ElektroMOD (2021)

Opel Manta GSe ElektroMOD – imagini teaser

Prototipul Manta GSe ElektroMOD păstrează designul clasic, dar adaugă o serie de elemente futuriste.

Modelul Manta clasic a oferit inspirația pentru noul element de design al părții frontale, numit Opel Vizor, prin aranjamentul simetric al farurilor și al emblemei Opel Blitz. Elementul Vizor este deja folosit pentru noile modele Mokka și Crossland. Iar acum, Opel Manta GSe ElektroMOD duce acest element la un nou nivel: Pixel-Vizor, un element ce conține un afișaj digital amplasat în partea frontală a mașinii.

Pixel-Vizor poate afișa o serie de mesaje: „My German heart has been ELEKTRified”, „I am an ElektroMOD” și „I am on a zero e-mission”.

Opel nu a dat încă detalii despre sistemul electric ce va fi folosit de modelul Opel Manta GSe ElektroMOD, dar vom afla mai multe detalii în data de 19 mai.

Via Opel

Adaugati comentariu