Opel Mokka-e devine Mokka Electric: mai multă putere și autonomie îmbunătățită

Opel redenumește modelul electric Mokka-e și îi oferă motorul mai puternic de 156 CP plus o baterie mai mare pentru o autonomie mai bună.

Versiunea electrică a modelului Opel Mokka își schimbă numele în Mokka Electric pentru a se alinia cu denumirile celorlalte modele electric Opel din gamă. Odată cu schimbarea de nume, Mokka Electric primește și un upgrade tehnic.

Opel Mokka Electric

Noua variantă are acum motorul electric de 115 kW (156 CP) preluat de la Opel Astra Electric alături de bateria de 54 kWh. Constructorul german spune că noul model este acum mai eficient și anunță o autonomie oficială de 406 km (măsurată în standardul WLTP). Cu bateria actuală, Mokka-e are o autonomie de 338 km. Consumul mediu oficial este de 15,2 kWh/100 km.

Mokka a fost primul model Opel care a abordat noua imagine de marcă, partea frontală numită Opel Vizor. A fost și primul model din noua generație care a fost oferit încă de la lansare în variantă complet electrică. Pe piața din Germania, 65% din clienții modelului Opel Mokka au ales varianta electrică.

Opel Mokka Electric dispune de trei moduri de rulare: Eco, Normal și Sport. Cel de la volan poate selecta și modul B al transmisiei, dacă dorește ca regenerarea de energie să fie maximizată. Noul model suportă încărcări rapide de până la 100 kW, iar chargerul AC onboard este de 11 kW. Mokka Electric mai dispune de pompă de căldură oferită în echiparea standard și de aplicația MyOpel ce permite controlarea sistemelor mașinii de la distanță.

Din 2024, Opel va oferi o variantă electrificată pentru fiecare model din gamă, iar din 2028, Opel va deveni un constructor 100% electric.

Test drive Opel Mokka-e

Via Opel

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top