Opel Mokka: primul teaser pentru viitorul SUV electric din gama constructorului german

Opel a publicat un prim teaser video pentru a doua generație a SUV-ului Mokka. Acesta va fi disponibil inclusiv în versiune electrică de la debutul vânzărilor.

A doua generație a modelului SUV Opel Mokka va fi disponibilă atât în versiunea cu motorizări clasice cât și variantă electrică încă de la debutul comercial. Opel continuă modelul implementat cu noua generația a modelului Corsa care oferă clienților posibilitatea de a alege între versiuni cu motor termic și electric.

Opel a publicat o imagine cu noul model Mokka camuflat, iar denumirea modelului pierde sufixul X pe care Opel în folosea pentru modelele sale SUV și crossover.

Producția noului model Opel Mokka va începe în ultimul trimestru al anului 2020, iar primele exemplare vor ajunge la clienți la începutul anului 2021.

Nu putem distinge designul modelului, ascuns sub camuflaj, dar Opel spune ca noul model va avea proporții bine conturate și un limbaj de design pur cu linii clare. Interiorul va fi complet digitalizat.

Noul Opel Mokka electric va fi echivalentul modelelor Peugeot e-2008 și DS3 Crossback E-Tense din gama fraților din grupul PSA. Mokka va folosi platforma EMP1 comună cu modelele de mai sus și putem specula ca va utiliza același motor electric de 136 CP și bateria de 50 kWh. Același tren de rulare electric este folosit și de modelul Opel Corsa-e.

”Am urmărit foarte atent dezvoltarea noului Mokka timp de doi ani și jumătate și sunt foarte mândru de acest nou Opel, care va fi electric de la început! Pot promite că noul Mokka va fi unul dintre cele mai interesante autovehicule din lunga noastră istorie! Această a doua generație arată tot ce înseamnă Opel astăzi, dar și ce va însemna în viitor, va schimba percepția asupra mărcii noastre. Inginerii noștri încă lucrează la aspecte importante, aștept cu nerăbdare să prezint noul Mokka în curând.”, spune CEO-ul Opel, Michael Lohscheller.

Proiecte secrete – Opel Mokka 2020

Adaugati comentariu