Opel Zafira Life transformat în camper van de specialiștii de la Crosscamp

Opel Zafira Life Crosscamp -autoexpert

Modelul Opel Zafira Life a fost transformat în camper van de către specialiștii de la Crosscamp.

Astfel, modelul dedicat transportului de pasageri devine o opțiune pentru cei care vor să călătorească fără cazare. Un camper van este soluția ideală, iar Opel oferă acum un model de acest gen creat împreună cu Crosscamp, marcă ce face parte din grupul Erwin Hymer.

Opel Zafira Life Crosscamp autoexpert

Opel Zafira Life Crosscamp

Sunt disponibile două versiuni numite Lite și Flex. Modelele sunt ideale pentru o ieșire în natură cu familia, având la bord plită cu gaz, ladă frigorifică și trei paturi. Un pat este creat prin rabatarea celui de-al doilea rând de scaune, iar alte două paturi de 120×200 cm sunt poziționate sub plafonul extensibil.

Dacă versiunea Flex este gândită pentru excursii lungi, varianta Lite este un all-rounder ce poate fi utilizat inclusiv urban, înălțimea de 1.99 m permiându-i să acceseze și parcările subterane.

Opel Zafira Life Crosscamp

Modelul dispune de toate sistemele de asistență oferite în mod obișnuit de Opel, inclusiv frânarea de urgență automată, menținerea benzii de rulare, pilot automat, head-up display, camera panoramică pentru mersul cu spatele și sistem IntelliGrip pentru controlul tracțiunii.

Opel Zafira Life Crosscamp

Clienții pot alege orice versiune de motorizare din oferta Zafira Life pentru varianta Crosscamp.

Prețurile pe piața din Germania încep de la 44.499 euro.

Test drive Opel Zafira Life

Via Opel

Adaugati comentariu