Opt modele Opel își vor face apariția până în 2020

Opel GT X Experimental

Opt modele Opel își vor face apariția pe piață până în 2020, anunță Grupul PSA. Trei dintre acestea vor fi mașini nou-nouțe. Design-ul lor ar putea fi inspirat de conceptul Opel GT X Exprimental, prezentat în luna august.

Pe lista de noutăți se află micuțul Corsa, succesorul crossover-ului Mokka X, un minivan Vivaro care va fi construit pe aceeași platformă cu Citroen Jumpy și Peugeot Expert. Cea de-a șasea generație Corsa și viitorul Vivaro vor ajunge pe piață în 2019. Noul Mokka X este programat pentru anul următor și va juca un rol cheie în tendințele Opel de a crește cifrele de vânzări trecute în contul vehiculelor cu gardă mare la sol.

Opel GT X Experimental – Așa arată conceptul

care va inspira modelele viitoare

Corsa va fi oferit în premieră și ca versiune electrică, fiind unul dintre cele patru modele cu emisii reduse sau zero din planurile celor de la Opel. Grandland X va fi disponibil și cu sistem de propulsie plug-in hybrid începând cu vara lui 2019.

Sunt însă și modele care se pregătesc de pensionare. Opel Adam și Cascada sunt două dintre cele care nu vor mai fi disponibile după finalul ciclului de viață.

PSA promite, în numele viitoarelor modele, o eficență mai mare și o orientare mai pronunțată către client.

Adaugati comentariu