Parcarea în terminalul Străulești este gratuită pentru șoferii cu abonament la metrou

Parcare Străulești

Metrorex a anunțat că parcarea în Terminalul Multimodal de la Străulești este gratuită pentru cei care dețin un abonament la metrou.

Începând cu data de 1 iunie 2021, Metrorex oferă parcarea gratuită în parcarea Park and Ride din cadrul Terminalului Multimodal Străulești, din nordul Bucureștiului. Parcarea este gratuită pentru șoferii care dețin un abonament de metrou, indiferent de durata acestuia (inclusiv abonamentul de o zi).

Parcarea gratuită pentru posesorii de abonamente Metrorex este oferită în perioada 6-23. După ora 23, se aplică tariful normal de 0.5 lei/oră pentru întreaga perioadă de staționare. Facilitatea vine în sprijinul șoferilor care doresc să călătorească în București cu metroul.

Terminalul Multimodal Străulești a fost dat în funcțiune în luna noiembrie 2018 și oferă acces la metrou și transport de suprafață plus o parcare Park&Ride. Un terminal similar se află în construcție în zona Pantelimon.

Via Metrorex

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top