Unde poți să parchezi în București cu un leu pe oră

Unde poți să parchezi în București cu un leu pe oră

Deși pare un preț foarte mic pentru o oră de parcare acest lucru este posibil în București. Şoferii care vin în Capitală îşi vor putea lăsa maşinile pentru acest tarif în noua parcare construită de Metrorex la Străuleşti.

Poți să parchezi în București cu un leu pe oră sau chiar pe baza unui abonament în noua parcare cu 650 de locuri administrată de Metrorex în cadrul Terminalului Multimodal Străuleşti.

Terminalul are un spaţiu de parcare pentru 650 de autovehicule şi o sală de aşteptare pentru călătorii transportului public. Depoul are o suprafaţă de 14.000 metri pătraţi şi 13 linii. Acolo pot fi garate sau reparate în acelaşi timp şapte trenuri. În cadrul aceluiaşi proiect au fost amenajate spaţii verzi adiacente drumurilor de acces şi un teren de sport.

Parcare Străulești

Terminalul este dotat cu lifturi de acces în parcajul suprateran precum și cu acces direct către stația de metrou Străulești. Accesul se face prin intermediul unei galerii subterane dotată cu trotuare mobile și luminatoare ce oferă lumina naturală.

Reprezentațiu Metrorex au estimat că în luna noiembrie noua parcare cu 650 de locuri de la Străulești va fi funcțională.

În martie 2017 primăria Capitalei promitea 3.100 de noi locuri de parcare: 988 de locuri pentru mașini și 36 pentru motociclete ar urma să fie amenajate în Piața Constituției, 552+82 locuri la nord de Sala Palatului și alte 523+32 locuri la Sud de Sala Palatului. Putem să constatăm cu ușurință dacă au fost sau nu realizate.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top