Paris 2018 – Dacia Sandero Stepway, lansată în ediție „foarte limitată”

Dacia Sandero Stepway ediție foarte limitată (5)

Nu vă entuziasmați! Nu toate cele trei versiuni Dacia Sandero Stepway vor ajunge pe piață. Vizitatorii Salonului Auto de la Paris și fanii brand-ului Dacia pot alege prin vot una singură, care va fi produsă, cum spune constructorul, în “ediție foarte limitată”.

Concursul de design pentru Dacia Sandero Stepway continuă cu votul primit de la cei care trec pragul Salonului Auto de la Paris. Fanii Dacia pot vota și online una dintre cele trei versiuni pe site-ul www.dacia.fr. Mașina câștigătoare va fi lansată în versiune de serie.

Paris 2018: Dacia Duster primește două motorizări noi

Așadar cei care votează, în perioada 2-13 octombrie, pot alege una dintre cele trei versiuni care au ajuns în finală: BlueNight, Evolution și Escape, desenate de Flora James, Aurelie Abric și respectiv Pierre Lancien și trimise pentru a fi înscrise în concursul care a demarat în luna iulie. Toate cele trei sunt expuse la standul Dacia de la Paris.

Din păcate, modelul câștigător nu va ajunge și la noi. Dacia Sandero Stepway în “ediție foarte limitată” este rezervată exclusiv publicului francez.

Adaugati comentariu