Pentru aventurieri: Hyundai i20 Active

Hyundai i20 Active

Hyundai propune o variantă nouă de echipare pentru modelul i20. Aceasta se numește Active și este adresată clienților atrași de mașinile economice și polivalente.

Și economic, și performant? Sigur, grație noului motor turbo pe benzină de 1.0 litri, în trei cilindri. Acesta dezvoltă 100 cp și a fost proiectat de către Centrul Tehnic Hyundai Motor din Germania, pentru a se adapta perfect condițiilor de trafic din Europa. Echiparea cu injecție directă îl ajută să se limiteze, în medie, la 4.8 l/100km traduși prin emisii de CO2 de numai 110 g/km. El este prima variantă a unei serii noi de motoare turbo de capacitate cilindrică mică, cu sistem de răcire perfecționat pentru o funcționare optimă a catalizatorului.

Hyundai i20 Active

Sigur, nu numai motorul este nou, ci și aspectul caroseriei: peste jumătate dintre elementele exterioare îl diferențiază de modelul i20 hatchback. De la barele de protecție, pragurile și bandourile laterale si până la pasajele negre ale roților, toată zona inferioară a caroseriei este protejată de zgârieturi. Mai mult, garda la sol mărită cu 20 mm și noile jante de 17 inci amplifică senzația de robustețe, în timp ce poziția la volan a fost înălțată pentru o vizibilitate superioară. Barele longitudinale de pe plafon asigură weekend-uri de vis împătimiților de ciclism, ski sau snowboarding.

Hyundai i20 Active

Caracterul polivalent al mașinii a impus echiparea cu sisteme de siguranță tipice crossoverelor, precum asistență la pornirea în rampă și monitorizarea presiunii în pneuri. Nu lipsesc nici dotările utile doar pe șosea, precum faruri cu iluminare în viraje, avertizare la frânarea de urgență, senzori de parcare în bara spate și un sistem de management al stabilității. În echiparea de serie sunt incluse șase airbaguri, computer de bord și închidere centralizată cu telecomandă. Pentru varianta de bază trebuie să plătiți 14.464 euro, pentru care veți primi și garanție 5 ani, fără limită de km.

 

 

Adaugati comentariu