Performanță pe caniculă la CTPark la CN de Îndemânare Auto și Super Slalom 2022

Cupa CT Park CNIA - CNSS

Tradiționala Cupă CTPark rămâne un eveniment de referință în evoluția Campionatului Național de Îndemanare Auto (CNIA) și a Campionatului Național de Super Slalom  (CNSS).

Gazda evenimentului, CTP Invest, cel mai mare dezvoltator de parcuri logistice și industriale, ca și în anii trecuți, a pus la dispoziție organizatorului un spațiu generos, cu toate utilitățile necesare piloților și organizatorilor, cu implicare efectivă în organizare și transmisiunea live.

Un nou test de măiestrie în arta pilotajului

Pe o vreme toridă, piloții CNIA-CNSS au dat un nou test al măiestriei în arta pilotajului, cu mașini solicitate la maximum, cu temperaturi și turații, de cele mai multe ori, în zona roșie, pe un traseu rapid, foarte tehnic, cu multe răsturnări spectaculoase de situație, până la sfărșitul ultimei manșe de concurs.

Peste 100 de concurenți pentru Cupa CTPark în CNSS, CNIA și CNVE 2-3 iulie

Lupta “greilor” în clasamentul Open la CNSS a avut loc între Marius Voicu – Zurbaua, jud. Ilfov, Dragoș Iulian Bîzoi – Râmnicu Vâlcea și Bogdan Sălcudean – București.

Marius Voicu s-a impus detașat, cu imbatabilul timp: 00:43:81, urmat de Dragoș Iulian Bîzoi cu: 00:45:46. De remarcat evoluția excepțională a lui Bogdan Sălcudean, care la numai 13 ani a reușit să obțină locul 3, cu timpul de: 00:46:00.

Tot aici, trebuie menționată și evoluția lui Filip Mateescu – 16 ani, un alt tânăr foarte talentat, care s-a clasat pe locul 4 cu: 00:46:03, la o diferență de numai 4 sutimi de secundă de Bogdan.

Câștigătorii pe clase și la echipe îN CNSS

Câștigătorii pe grupe ai CNSS: A1: Răzvan Keszek, A2: Mihai Alexandrescu, A3: Mihai Șurubariu, A4: Monica Andra Popescu, A5: Marius Voicu, Juniori 1 (14-16 ani): Bogdan Sălcudean, Juniori 2 (16-18 ani): Alexandru Cristea, Modificate: Marius Voicu, Femina: Monica Andra Popescu.

Echipe: locul 1: AMI RACING și locul 2: FILIP RACING.

În clasamentul Open al CNIA, Cristian Mădălin Popescu – Râmnicu Vâlcea câștigă locul 1, cu timpul: 00:47:44, urmat îndeaproape de Mihai Coteanu – București    cu timpul: 00:48:88, iar locul 3 l-a obținut Dragoș Constantin Sârbu – București, la mai puțin de 2 zecimi de secundă, cu timpul de  00:48:94. Toți trei și-au consolidat astfel  poziția în aceeași ordine și în clasamentul Open anual.

Câștigătorii pe grupe și echipe ai CNIA

D1: Florin Saris, D2: Constantin Coteanu, D3: Cristian Mădălin Popescu, Juniori 1 (8-10 ani): Alexandru Lepșdatu – 10 ani, Juniori 2 (10-12 ani): Alexandru Dimitrie Panait – 12 ani, Juniori 3 (12-14 ani): Noris Albert Coriu – 14 ani, Sprint: Cristian Mădălin Popescu, Femina: Ramona Maxim.

Echipe: locul 1: GAMP TEAM, locul 2: JUNIOR MOTORSPORT, locul 3: JUNIOR GCO MOTORSPORT.

Clasamentul anual după trei etape poate fi vizualizat aici:

CNIA: https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/

CNSS: https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/          

„În continuare, se remarcă creșterea nivelului prestației piloților juniori, peste 30 de participanți la acest eveniment. Totodată, nivelul general al prestației piloților CNIA (care se adresează piloților debutanți)-CNSS (care se adresează piloților experimentați) este intr-un progres continuu, de apreciat fiind și constanța participării acestora, la fiecare etapă având peste 140 de starturi/manșă. La Cupa CTPark au fost câte 145 de starturi pentru fiecare manșă: cea de antrenamente, manșa de concurs 1 și manșa de concurs 2. Cu un total de 435 de starturi, programul a fost respectat la minut, și asta datorită echipelor de arbitri din Câmpulung și Buzău, cât și cronometrării impecabile realizate de Onest Timing.” a comentat Gheorghe Teodor, organizator CNIA și CNSS

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top