Peste 100 de concurenți pentru Cupa CTPark în CNSS, CNIA și CNVE 2-3 iulie

O prezență numeroasă se anunță pentru Cupa CTPark în CNSS, CNIA și CNVE. Cupa CTPark 2022, etapa a 3-a a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și noul Campionat Național de Vehicule Electrice (CNVE), va avea loc pe 2-3 iulie, în incinta parcului industrial CTPark Bucharest West, Autostrada Bucuresti-Pitesti, km. 23.

 GT Auto Club Sportiv, Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) și gazda evenimentului, CTPark România, cel mai mare dezvoltator de parcuri logistice și industriale din țară, își vor reuni forțele pentru a pune la dispoziție cele mai bune condiții de concurs celor peste 100 de piloți care își vor etala măiestria în arta pilotajului, în cea de-a 3-a etapă comună CNIA-CNSS-CNVE, denumită Cupa CTPark 2022.

 Peste 100 de concurenți la Cupa CTPark

Organizatorul GT Auto Club Sportiv anunță o participare numeroasă, cu piloți care vor veni din Cluj, Iași, Brăila, Galați, Brașov, Ploiești, București și Ilfov, un număr record de juniori (CNIA: 8-14 ani, CNSS: 14-18 ani), seniori de peste 65 de ani și multe, din ce în ce mai multe, prezențe feminine.

Lupta pentru cea mai bună poziție în clasamentul etapei, pe grupe, clase, Open și echipe, va fi una intensă și spectaculoasă, cu afișarea  timpilor online pe www. gtautoclub.ro.

CNIA: https://cnia.gtautoclub.ro/etapa/bucuresti-2022/

CNSS: https://cnss.gtautoclub.ro/etapa/bucuresti-2022/

CNVE: https://cnve.gtautoclub.ro/etapa/intai-debutul-cnve-2022-copy-copy-copy/

Înaintea acestei etape, clasamentele se prezintă astfel:

CNIA: https://cnia.gtautoclub.ro/clasament-general/

CNSS: https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/

CNVE: https://cnve.gtautoclub.ro/clasament-general/

Program Cupa CTPark 2022

Etapa, susținută și de CTP România, va avea următorul program: sâmbătă, 2 iulie, se vor desfășura antrenamentele libere, în intervalul orar 12:00-20:00, duminică, 3 iulie, începând cu ora 10:00, este programat antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, iar festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 19:00.

Manșele de concurs vor fi comentate de Ștefan Raita, în ziua de duminică, începând cu ora 13:00, și vor putea fi urmărite online pe pagina de Youtube a FRAS.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Valtec (ulei Repsol), Metalubs, Tegee International, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top