Performantul model Toyota GR Yaris pornește de la 37.292 euro pe piața din România

Toyota România a publicat prețurile pentru performantul model GR Yaris de 261 CP: de la 37.292 euro.

Cel mai dorit hot hatch de clasă mică, noul model Toyota GR Yaris va ajunge în curând oficial și în România. Importatorul a publicat prețurile pentru modelul de 261 CP, iar configuratorul este activ pe site-ul toyota.ro.

Toyota GR Yaris – de la 37.292 euro

Puternicul model de clasă mică are un preț de pornire de 37.507 euro, TVA inclus. Clienții pot alege dintre trei culori pentru caroserie: alb perlat, negru sau roșu. Modelul a fost dezvoltat împreună cu divizia motorsport a constructorului japonez, Gazoo Racing. Modelul este inspirat direct din versiunea folosită în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Versiunea de stradă Toyota GR Yaris se remarcă prin ecartamentul mai mare și prin aripile evazate. Spoilere sunt agresive, iar versiunea GR Yaris va fi disponibilă doar pentru caroseria cu trei portiere.

GR Yaris folosește motorul de 1.6 litri cu trei cilindri ce dezvoltă 261 CP și un cuplu maxim de 360 Nm. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu șase trepte și un sistem de tracțiune integrală. Distribuția cuplului între cele două punți va putea fi reglată de cel de la volan. În modul Normal distribuția este 60:40, iar în modul sport 30:70.

Via Toyota România

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top