Peste 30.000 de clienți au comandat-o fără să o vadă și fără să-i știe prețul!

Porsche Taycan (3)

Interesul pentru prima electrică de la Porsche depășește și cele mai optimiste așteptări ale constructorului german. Peste 30.000 de clienți au efectuat o pre-comandă, deși modelul nici nu a fost încă prezentat în versiune de serie.

Porsche Taycan va fi dezvăluit pe 4 septembrie. Până atunci însă, listele de pre-comenzi devin tot mai lungi. 2.500 de euro au plătit peste 30.000 de clienți pentru a rezerva o mașină, a anunțat Andreas Haffner, directorul diviziei de PR de la Porsche. Peste 10.000 dintre pre-comenzi au fost efectuate în ultima lună.

Prețul modelului care va rivaliza cu Tesla Model S nu a fost anunțat, dar Porsche estimează că acesta va fi undeva între cel al SUV-ului Cayenne și al sedanului Panamera, undeva în jurul sumei de 90.000 de euro pentru versiunea entry-level. Avansul va fi scăzut din prețul final.

Porsche Taycan

Porsche Taycan – primele date oficiale

Porsche plănuia să producă prima sa electrică în 20.000 de unități pe an, dar cererea mare i-au făcut pe șefii companiei să-și reconfigureze strategia. În ianuarie, CEO-ul companiei, Oliver Blume, anunța că Porsce ia serios în calcul dublarea producției. Se va ajunge astfel, la 40.000 de unități construite anual.

1.000 de persoane dedicate producției lui Taycan au fost angajate pentru a face față cererii uriașe și încă 500 urmează să fie angajate. Peste 32.000 de persoane și-au depus CV-ul. Instruirea viitorului angajați va dura șase luni.

Taycan – Primele imagini cu interiorul

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top