Porsche Taycan – Primele imagini video cu interiorul

Porsche Taycan spionaj (2)

Au apărut primele imagini cu video cu interiorul viitorului supercar Porsche Taycan, primul model electric de la Porsche. Cabina high-tech a mașinii nu seamănă cu nimic din ceea ce știm din gama producătorului german.

Una dintre cele ami așteptate mașini cu emisii zero, primul Porsche electric a fost surprins în teste, purtând tot mai puțin camuflaj. Dar până acum, interiorul său a rămas un mister. Acum însă, o filmare de aproximativ 20 de secunde arată bordul și consola centrală ultra-digitalizate, o grafică animată impresionantă și un selector de trepte aparent rotativ, dar care pare să permită comenzi de tip touch și swipe.

Este interesant că interfața relevă o funcție Autopilot, care, cel mai probabil, asigură un nivel avansat de rulare autonomă.

Bazată pe conceptul Porsche Mission E, dezvăluit în 2015, prima mașină electrică de la Porsche va fi prezentată în versiune de serie în această toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt, și va ajunge pe piață la începutul anului viitor.

Lovitură pentru Salonul Auto de la Frankfurt – Lista absenților e tot mai lungă

Până la această oră, știm că Taycan va avea o baterie de aproximativ 90 de kWh, care îi va asigura energie suficientă pentru a parcurge 400 de kilometri între două încărcări.

Noul Taycan va fi primul model electric din lume care se va putea încărca la stații ultra-rapide. Sistemul electric de 800 de volți, care permite ca mașina să fie încărcată la curent continuu la stații de până la 350 kW. La ora actuală, cele mai rapide stații din Europa au putere de 150 kW.

 

Adaugati comentariu