Peugeot 508 facelift – fotografii și informații oficiale

Peugeot 508 facelift autoexpert.ro

Peugeot a publicat imagini oficiale cu noul sedan 508 facelift. Noul model a primit o serie de modificări estetice printre care o grilă frontală nouă, blocuri optice mai înguste și o semnătură nouă pentru luminile de zi.

Peugeot a dezvăluit varianta cu facelift a modelului de clasă medie numit 508. Schimbările sunt de ordin estetic și sunt vizibile în special în partea frontală. Modificările se aplică atât pentru versiunea sedan, cât și pentru 508 SW (break).

Peugeot 508 facelift autoexpert.ro

Peugeot 508 facelift

Cele mai evidente modificări au fost operate în zona blocurilor optice frontale, care sunt acum mai înguste și sunt încadrate de elemente noi LED pentru luminile de zi. Farurile foloses tehnologia Matrix LED. Grila a fost și ea redesenată, iar în mijloc avem noua siglă Peugeot.

Peugeot 508 facelift autoexpert.ro

În partea din spate, denumirea Peugeot a înlocuit sigla. La interior, avem un nou selector pentru cutia de viteze, designerii optând pentru butonul folosit de majoritatea modelelor Peugeot, în locul selectorului tip Cobra. Ecranul central are 10 inchi și are o grafică îmbunătățită.

În fața celui de la volan, planșa de bord digitală are o diagonală de 12 inchi și moduri noi pentru prezentarea informațiilor.

Peugeot 508 facelift autoexpert.ro

Gama de motorizări pentru modelul Peugeot 508 rămâne identică, clienții putând alege dintre motoarele pe benzină de 1.2 litri de 130 CP sau turbodiesel de 1.5 litri și 130 CP. Pentru cei care vor un 508 electrificat, pot alege dintre cele trei versiuni PHEV ale modelului cu puteri de 180, 225 sau 360 CP (PSE). Toate motorizările utilizează o transmisie automată cu 8 trepte. Modelele PHEV folosesc o baterie de 12,4 kWh.

Noul Peugeot 508 facelift va fi disponibil din vara acestui an.

Via Peugeot

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top