Peugeot Panoramic i-Cockpit va debuta pe noul 3008

Peugeot Panoramic i-Cockpit autoexpert.ro

Peugeot a publicat imagini cu noul interior numit Panoramic i-Cockpit ce va debuta pe viitorul model 3008. Elementul central este un ecran curbat de 21 inchi.

Noua generație a modelului Peugeot 3008 va debuta în luna septembrie. Până atunci, constructorul francez ne arată noul interior pe care l-a pregătit pentru modeul SUV. Viitorul model 3008 va beneficia de o evoluție a actualului i-Cockpit, numită Panoramic i-Cockpit. Elementul central va fi un ecran curbat amplasat în partea de sus a bordului. Ecranul are o diagonală impresionantă de 21 inchi.

Peugeot Panoramic i-Cockpit autoexpert.ro

Peugeot Panoramic i-Cockpit

Acest ecran va integra atât instrumentele de bord, cât și sistemul multimedia. Un ecran separat, amplasat în dreapta celui de la volan integrează 10 comenzi i-Toggles digitale, ce își schimbă funcția în funcție de sistemul selectat. Numărul butoanelor fizice a fost redus. Selectorul cutiei de viteze are un design nou și a fost mutat de pe consola centrală în spatele volanului.

Peugeot Panoramic i-Cockpit autoexpert.ro

Peugeot păstrează volanul de dimensiuni mici cu un design atipic cu două spițe, iar acesta integrează o serie de comenzi fizice. Apare, de asemenea, un sistem de iluminat ambiental întins pe toată lungime bordului și pe fețele interioare ale portierelor.

Noul interior Panoramic i-Cockpit va fi folosit și de restul modelelor din gama Peugeot. După modelul Peugeot 3008, noul bord va fi utilizat și de viitoare generație Peugeot 5008.

Via Peugeot

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top