Piloții de curse și pasiunea pentru jocurile de noroc

curse

Piloții de curse trăiesc pentru adrenalină, atât pe pistă, cât și în afara ei. Nu este de mirare că mulți dintre ei au ca distracție favorită jocurile de noroc. De-a lungul timpul, nume cunoscute din sporturile cu motor au recunoscut pasiunea pentru poker, ruletă, zaruri sau alte jocuri de cazino.

Ca să înțelegi mai bine acest hobby, poți încerca și tu să joci, măcar o dată. Nici nu este nevoie să bagi bani. Poți folosi un bonus fără depunere la casino online, o asemenea ofertă promoțională fiind acordată și de mulți dintre operatorii legali din România.

În timpul în care a fost pilot activ, Michael Schumacher a participat la mai multe turnee de poker cu caracter caritabil, alături de rivalii de Marele Circ. El considera că pokerul îi ține mintea alertă și îl ajută în cariera sportivă.

La rândul său, câștigător al Grand Prix-ului Canadei în 2008, Robert Kubica este considerat unul dintre cei mai buni jucători de poker proveniți din Formula 1. După un accident de mașină din care a scăpat cu viață ca prin minune, Kubica s-a dedicat în întregime jocului de cărți.

Giancarlo Fisichella este un alt nume cunoscut care stabilește o punte între F1 și poker. După peste 200 de curse, italianul a participat la mai multe turnee din circuitul profesionist. În ultimul timp, a luat parte mai multe la competiții online.

Povești din NASCAR

Sunt mulți amatori de jocuri de noroc și în rândul piloților din NASCAR, unii dintre aceștia povestind despre experiențele avute în cazinouri. „Acum câțiva ani, eu și familia soției am jucat la zaruri. A fost o experiență plăcută, pe care am tot repetat-o. Oricum, este un pariu să merg cu mașina când conduce soția”, a spus Ty Dillon (Cup Series).

„Din când în când, atunci când sunt în vacanță, mai petrec câteva ore cu prietenii la masa de Blackjack. Chiar am câștigat ceva bani”, a povestit Erik Jones (Cup Series). Gray Gaulding (Xfinity Series) nu a fost la fel de norocos. Acesta a spus că joacă frecvent Blackjack, de când a împlinit vârsta de 21 de ani, dar este pe minus.

Lui Ross Chastain (Xfinity Series) îi place să se uite la oamenii care joacă la ruletă. Personal, joacă poker. „Jucam cărți cu Ron Hornaday (n.r. un alt pilor) când locuiam în aceeași casă. Îmi lua toți banii de chirie, nici nu vreau să îmi mai amintesc acea perioadă”

Tot cărți obișnuiește să joace și Jennifer Jo Cobb (Truck Series): „Eram odată într-un cazinou împreună cu soțul și țin minte că am vărsat un pahar de vin pe masa de joc. Îmi venea să intru în pământ de rușine. Ne-am ridicat și am vrut să plecăm, cerându-ne în continuu scuze. Imediat a apărut o chelnăriță cu un prosop și cu un alt pahar de vin. Nu ne-au lăsat să plecăm. Au spus că se întâmplă tot timpul”.

Cine ar fi crezut că niște oameni care privesc moartea în ochi la fiecare cursă pot fi atât de emotivi?

Adaugati comentariu