Pilotul norvegian Mads Østberg va lua startul la Raliul Brașovului

mads-ostberg-citroen-brasov-2-autoexpert

Campionatul Național de Raliuri debutează în weekendul 26-27 martie la Brașov, iar pe lista de start se află și un pilot surpriză: norvegianul Mads Østberg la volanul unui Citroen C3 Rally2.

Un nume cu rezonanță din WRC se va afla la startul Tess Rally Brașov ce se va desfășura în perioada 26-27 martie. Norvegianul Mads Østberg, își va începe sezonul 2021 la Brașov. La volanul unui Citroen C3 Rally2 și avându-l în dreapta sa pe navigatorul Torstein Eriksen, deținătorul titlului de campion WRC-2 va concura în 26-27 martie pe Poiana, Babarunca și restul probelor speciale din cadrul Raliului Brașovului.

Mads Østberg vine la Raliul Brașovului 2021

Ediția cu numărul 50 a Raliului Brașovului va beneficia de prezența la start a unuia dintre cei mai experimentați piloți activi din Campionatul Mondial de Raliuri. Participând până acum în peste 130 de raliuri, norvegianul Mads Østberg va concura în premieră la o etapă din România. Anul trecut, Østberg și-a adjudecat titlul în WRC-2, „liga secundă” a Campionatului Mondial de Raliuri, câștigând 4 din cele 5 etape în care a luat startul.

mads-ostberg-citroen-brasov-1-autoexpert

Mads Østberg mai are în palmares patru titluri de campion al Norvegiei, 18 podiumuri WRC și o victorie tot în Campionatul Mondial de Raliuri. Între 2011 și 2017, norvegianul a concurat la cel mai înalt nivel, pentru echipe precum M-Sport sau Citroen. Deși nu a participat în primele două etape din acest an, Østberg va concura în tot restul rundelor din WRC-2, cu obiectivul de a-și apară titlul.

Tess Rally Brașov va avea astfel la start doi campioni mondiali, Simone Tempestini (campion Junior WRC în 2016) și Mads Østberg (campion WRC-2 în 2020).

Conform reglementărilor actuale, Tess Rally Brașov powered by Pro-X 2021 se va desfăşura fără spectatori.

Via Raliul Brașovului

Adaugati comentariu