Polestar 2 – informații și fotografii oficiale

Polestar 2 - informații și fotografii oficiale

Polestar 2 reprezintă răspunsul europenilor pentru celebrul autoturism american Tesla Model 3. Dar are argumentele potrivite?

Polestar susține că noul model este cu adevărat un rival pentru Tesla 3. Descris drept un fastback cu cinci uși Polestar 2 folosește bateriile cu o capacite de 78 kWh pentru a asigura o autonomie de 500 km.

Platfora Compact Modular Architecture (CMA) împrumutată de la Volvo permite un sistem de tracțiune integrală și utilizarea unui motor electric care oferă 408 CP și 660 Nm! Suficinet pentru ca Polestar să reușească o repriză de la 0 la 100 km/h în 5 secunde.

Dar cea mai importanță informație este cea legată de preț: Polestar 2 va fi vândut în primele 12 luni de producție cu 59.900 euro. Acest fapt îl face cu adevărat un concurent serios pentru Tesla Model 3.

Polestar 2 este și prima mașină pe care a fost implementat un sistem de infotainment dedicat dezvoltat de Google. Sistemul care va rula pe un ecran de 11 inchi poate fi controlat și vocal oferind acces la o verisune Google Maps cu suport pentru mașini electrice și la magazinul de aplicații Google Play.

Pentru cei care vor mai mult va fi disponibil un Performance Pack care include jante pe 20 de inchi, frâne Brembo și amortizoare Öhlins.

Farurile au tehnologie Pixel LED și iluminarea de proximitate permite o secvență de întâmpinare unică.

Producția lui Polestar 2 va începe în prima parte a anului 2020.

 

Adaugati comentariu