Polestar 2 – Primele informații despre mașina care va rivaliza cu Tesla Model 3

Polestar

Polestar 2 își va face apariția în curând cu o autonomie și putere impresionante. Până atunci însă, constructorul suedez arată mașina în primul teaser oficial.

Polestar 2 va fi o mașină electrică ultra-performantă, pregătită să rivalizeze cu versiunea de top a lui Model 3 de la Tesla. Categoria de preț va fi, cel mai probabil, aceeași. Model 3 are un preț de pornire de 35.000 de euro.

Imaginea teaser arată partea posterioară a mașinii privite de sus, relevând faptul că portul de încărcare se va afla în spate și că o bandă luminoasă LED se va întinde pe toată lățimea limuzinei. O lunetă alungită și înclinată dovedește că avem de-a face cu o caroserie cu patru portiere, de tip fastback. Acest lucru se traduce printr-un capac al portbagajului scurt și implicit, un spațiu de depozitare restrâns.

Polestar 2

Suedezi nu oferă prea multe detalii, dar confirmă faptul că modelul va avea un sistem multimedia bazat pe Android, denumit Google Android HMI (Human Machine Interface) și va veni cu un asistent virtual Google Assistant.

400 de cai putere va avea cel de-al doilea model de la Polestar după divorțul de Volvo, iar autonomia sa va fi cotată la aproximativ 480 de kilometri.

Și Polestar 2 va fi disponibil prin intermediul unui program care necesită înscriere sau în reprezentanțe și va intra în producție după lansarea pe piață a lui Polestar 1, care va avea loc la sfârșitul acestui an.

Suedezii anunță că vor dezvălui mașina în săptămânile care urmează.

Foto sus: Polestar 1.

Adaugati comentariu