Polestar Engineered Volvo S60 T8 – stoc epuizat în 39 de minute!

Volvo S60

De numai 39 de minute a avut nevoie Polestar Engineered Volvo S60 T8. Toate cele 20 de unități ale ediției speciale, rezervate pieței americane, au fost adjudecate.

Constructorul suedez a folosit aplicația Care by Volvo pentru clienții interesați de ediția specială a limuzinei S60. Cei interesați pot comanda în continuare versiunea S60 T6 AWD, atât online, prin programul rezervat comenzilor, cât și prin intermediul aplicației mobile.

Polestar Engineered Volvo S60 T8 a atras clienții ca un magnet. Limuzina ediție specială a primit 415 cai putere și un cuplu de 669 Nm, frâne Brembo, suspensie Ohlins și jante din aliaj de 19 inci. Mașina cu motor termic de 2.0 litri și motor electric care angrenează puntea din spate, ajunge de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4 secunde.

POATE VĂ INTERESEAZĂ ȘI:

Oficial: Volvo S60 – primul Volvo construit în America

Volvo pune la dispoziția următorilor 200 de clienți o versiune S60 T6 AWD R-Design cu pachet Polestar Engine Software Optimization. Pachetul include o reacție superioară a accelerației, timpi mai scurți de schimbare a treptelor și o performanță mai bună a propulsorului față de versiunile obișnuite.

Programul Care by Volvo îi face pe șoferi mai degrabă membri ai clubului Volvo decât proprietari. În baza unui abonament lunar, care pornește de la 1.100 de dolari, aceștia primesc asigurare, revizii și consumabile pe o perioadă de doi ani. După 12 luni însă, programul le permite trecerea la o altă mașină, care poate fi o altă versiune a modelului sau un alt model.

Volvo S60 este primul Volvo construit în America, la noua uzină din Charleston, Carolina de Sud.

Adaugati comentariu