Poliția ne învață cum să scăpăm de amenzile de viteză

amenzile de circulație

“Heiii… Pssstttt… Șoferule… Fii atent la pontul zilei!” Așa începe mesajul postat pe pagina de Facebook a Poliției Române, care a decis să-i învețe pe șoferi cum să scape de amenzile de viteză.

Cei de la Poliție susțin că un detector de radar este o soluție des utilizată de participanții la trafic, dar precizia acestuia este sub semnul întrebării și unul bun este destul de costisitor.

“De asemenea, te poți baza pe ‘sprijinul’ celorlalți șoferi, care îți dau flash-uri atunci când urmează să întâlnești un aparat radar… dar poate nu ești atent și nu le observi sau poate ceilalți șoferi doar ‘glumesc’.”, scriu cei de la Poliție.

Atenție! Noi radare laser pentru Poliția Rutieră. CÂND APAR

Oamenii legii se îndoiesc și de eficiența aplicațiilor de trafic și le aduc aminte șoferilor că, odată activate, consumă baterie. Polițiștii spun că se amuză, chiar, pe seama informațiilor furnizate de astfel de aplicații prin intermediul participanților la trafic. “Pe aceste aplicații suntem prezenți și noi și ne mai place să adăugăm ,,polițiști”, chiar și acolo unde nu sunt. ”, se amuză autoritățile, care concluzionează:

“Așa că, cea mai sigură, eficientă și gratis metodă este să respecți limita legală de viteză.”

Ce ziceți? Merge?

Adaugati comentariu