Poliția Rutieră a tras pe dreapta o Dacia Duster suspectă. Câți pasageri transporta?

Dacia Duster transport persoane

Polițiștilor nu le-a venit să creadă când au văzut câți oameni coboară dintr-o Dacia Duster. Oamenii legii au tras pe dreapta autoturismul care tracta o remorcă.

Supusă unui control în trafic pe DN7, această Dacia Duster transporta nu mai puțin de 12 pasageri plus șoferul. Șapte persoane se aflau în vehicul, două dintre acestea însă, în portbagaj. Alte cinci erau înghesuite într-o remorcă acoperită de o prelată. Alături de ei, șoferul transporta și lemne de foc.

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Dacia cu apucături de Mercedes

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru că a transportat mai multe persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al mașinii. Nu se cunosc informații referitoare la faptul că acesta practica în mod constant transportul de persoane, în această manieră.

Oamenii legii au interzis continuarea deplasării în această manieră. Călătorii doreau să ajungă în județul Vâlcea, pentru a lua alte mijloace de transport.

 

Sursă: România Actualități

Citește și:

Dacia Hybrid e pe drum. Când poți să o comanzi?

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top