Pornește la drum în siguranță cu masca reutilizabilă de la Atelierul de Pânză

masca reutilizabilă

Anul acesta a fost și rămâne o provocare. Nimeni nu se aștepta și mai ales, nimeni nu era pregătit pentru vremurile pe care le trăim. Totuși, noi, oamenii, ne adaptăm neprevăzutului și suntem mereu într-o continuă căutare de soluții pentru a face față situațiilor diverse cu care ne confruntăm. Iată că atunci când vine vorba despre sănătatea noastră, lucrurile capată o și mai mare importanță.

Măștile de protecție au devenit un accesoriu indispensabil în zilele noastre și probabil vom fi nevoiți să purtăm acest articol ceva vreme de acum încolo. Chiar și așa, nu trebuie să privim înspăimântați această situație. Respectând regulile de igienă și protejându-ne purtând mască, vom trece cu bine de pandemie.

 

De-a lungul ultimelor luni, s-a remarcat de asemenea o tendință ca oamenii să folosească mai des mașinile personale pentru a se deplasa. Chiar și așa, masca tot nu trebuie să lipsească! Pe lângă cea pe care o purtăm, este important ca în mașină să avem și câteva măști de rezervă (atât pentru noi, cât și pentru cei dragi).

Masca de protecție din bumbac este prietenoasă cu mediul

Există situații în care suntem nevoiți să purtăm mască chiar și în propria mașină (este cazul șoferilor de taxi, al șoferilor de mijloace de transport în comun sau în general al șoferilor care intră în contact cu alți oameni). De asemenea, pot exista și situații în care suntem nevoiți să transportăm rude/prieteni și pentru a ne proteja cu toții, pe lângă luarea măsurilor de aerisire corespunzătoare, cel mai bine ar fi să purtăm cu toții mască.

Și dacă tot a venit vorba de măști, în articolul de astăzi vă povestim despre  Atelierul de Pânză, întreprinderea socială a asociației ViitorPlus, cu o experiență de 11 ani în realizarea sacoșelor din țesătură 100% bumbac (nevopsit, neînălbit, netratat) și a liniei Puzzletex (produse din materiale textile reutilizate, primite sub formă de donație de la diferiți furnizori), care din luna martie a început să producă și măști reutilizabile din bumbac.

Rămâi în siguranță cu masca reutilizabilă de la Atelierul de Panză

În prezent, după multe teste și analize, Atelierul produce 2 modele de măști de protecție din dublu strat de bumbac, care sunt disponibile în mai multe culori și dimensiuni (copii, damă și bărbați).

masca reutilizabilă

De ce să alegi masca reutilizabilă de la Atelierul de Pânză? Iată mai jos 5 motive:

  1. Protejează nasul și gura (dar atenție, acest lucru nu garantează protecția împotriva virusului);
  2. Este prietenoasă cu mediul (după utilizare, masca nu trebuie aruncată la gunoi – spălată și sterilizată corespunzător, produsul poate fi refolosit o perioadă îndelungată);
  3. Este avantajosă și din punct de vedere financiar;
  4. Este realizată din bumbac produs local și astfel sprijini economia țării;
  5. Este customizată astfel încât să se potrivească cât mai bine pe forma feței și să te simți mai confortabil când o porți

Înainte de a-ți pune centura și a porni la drum, asigură-te că ai măști de rezervă în mașină! Alege să te protejezi și astfel ai grijă atât de tine, cât și de cei din jurul tău!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top