Porsche 911 Manufaktur – personalizare SportDesign sau Aerokit

Porsche 911 Manufaktur – personalizare SportDesign sau Aerokit

Porsche Exclusive Manufaktur, divizia de lux de personalizare, are noi opțiuni pentru 911: pachetele SportDesign sau Aerokit. Cele două oferă un plus de stil exteriorului, îndeplinind în același timp și funcții aerodinamice suplimentare.

Porsche 911 primește de la Porsche Exclusive Manufaktur pachetul SportDesign în special pentru a-i face fericiți pe cei care își doresc un stil discret-sportiv. Acesta include un „șorț” frontal revizuit ce aduce și un tratament distinct pentru spoiler. Spatele a fost reconfigurat și mai evident. Noua secțiune a parașocului include o locație regândită a numărului de înmatriculare pentru a face loc modificărilor din zona evacuărilor. Pachetul SportDesign poate fi combinat și cu pragurile cu aceeași denumire, pentru un efect mai pronunțat de coborâre a asietei.

Divizia de personalizare propune și noul Aerokit. Acesta este oferit pe toate versiunile Coupé ale generației 992. El preia toate elementele de la SportDesign și adaugă o serie de îmbunătățiri aerodinamice. Astfel, apar în plus un nou spoiler frontal complet, precum și o combinație posterioară între un spoiler și o aripă deportantă. Acest pachet a trecut și prin departamentul de inginerie din Weissach. Astfel, testele din tunelul aerodinamic asigură o creștere a randamentului forței deportantă. În plus, faza de dezvoltare a inclus și peste 90.000 de km de teste rutiere pentru ambele pachete. Aerokit-ul a mai primit, adițional, și un program de 55.000 km de teste de mare viteză pe circuitul de la Nardo.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top