Porsche 911 Speedster intră în producție

Porsche 911 Speedster

Porsche 911 Speedster este conceptul cu care constructorul din Sttugart a aniversat 70 de ani de mașini sport. Conceptul a fost dezvoltat la Centrul Porsche Motorsport, acolo unde recent a văzut lumina zilei GT3 RS.

Entuziasmul cu care a fost primit conceptul a dus la o decizie mult așteptată:  Porsche Motorsport, Style Porsche și Porsche Exclusive Manufaktur vor colabora pentru producerea modelului de serie 911 Speedster.

Porsche 911 Speedster va fi primul model oferit cu Heritage Design Packages – o linie de accesorii exclusive cu ajutorul cărora se poate atinge un nivel sporit al personalizării.

Porsche 911 Speedster este vopsit cu o culoare de efect – Guards Red, iar jantele de 21 de inchi amintesc  de cele folosite pe modelele 911 RSR și GT3 R.

Porsche a ales pentru conceptul prezentat în iunie o transmisie manuală cu șase rapoarte, care pune în mișcare cei 500 de CP dezvoltați de motorul cu șase cilindri către puntea spate. Dar oficialii companiei  nu au oferit alte detalii despre propulsorul modelului de serie Porsche 911 Speedster

Există și o veste neplăcută: vor fi fabricate doar 1.948 care pot fi comandate începând cu anul viitor.

Adaugati comentariu