Porsche Cayenne Coupe în teste. Când ajunge în showroom?

Porsche Cayenne Coupe (5)

Porsche Cayenne Coupe a ieșit din nou la teste. SUV-ul a fost surprins în zona scandinavă, iar aspectul său confirmă că momentul prezentării oficiale este tot mai aproape.

Porsche Cayenne Coupe se diferențiază de versiunea standard printr-o linie descendentă a acoperișului și prin profilul mai dinamic, făcând un compromis și în ceea ce privește spațiul la cap asigurat pasagerilor care iau loc pe bancheta din spate. Tot ei primesc și un geam spate mai mic, iar montantul spate este mult înclinat și alungit.

Porsche Cayenne Coupe (8)

Test drive – Audi Q8 50 TDI Quattro

Mașina, construită pe aceeași platformă ca și Audi Q8 și Lamborghini Urus, poartă încă un strat gros de camuflaj, care acoperă și blocurile optice, dar, cel mai probabil, acestea vor primi cele patru module LED, în partea din față și stopurile cu dispunere orizontală, ca și versiunea standard. A fost modificată însă, bara spate, pentru o imagine mai agresivă.

Test drive în România – Lamborghini Urus

Nu este prima oară când Porsche Cayenne Coupe a fost surprins de fotografii spion. În septembrie, SUV-ul coupe desfășura teste pe circuitul de la Nurburgring. Versiunea surprinsă în teste ar putea fi vârful de gamă Turbo. Aceasta prezintă și frâne carbon-ceramice și țevile de evacuare tipice modelului. În gamă se vor regăsi, cu siguranță, motorul V6 de 2,9 litri, dar și unitatea V8 twin-turbo de 4.0 litri.

Porsche Cayenne Coupe (10)

Porsche Cayenne Coupe, care va fi fabricată la uzina din Leipzig, Germania, va veni la vară într-un segment în care Mercedes-Ben GLE și BMW X6 fac legea.

Sursă foto: Quattroruote.it.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

ruletă

Secretele experților în jocul de ruletă live

Jocul de ruletă live se poate transforma într-o experiență interesantă și plină de satisfacții, iar dacă încerci să-ți sporești câștigurile, este întotdeauna

Scroll to Top