Porsche Cayenne Coupé, în teste pe circuitul de la Nurburgring

Porsche Cayenne Coupé

Se intensifică testele la Nurburgring, acolo unde Porsche Cayenne Coupé se pregătește de momentul lansării. Fotografii spion au surprins mașina derivată din SUV-ul cu același nume.

Debutul lui Porsche Cayenne Coupé este programat pentru primăvara anului viitor. Până atunci însă, mașina este supusă unor teste intensive.

Porsche Cayenne Coupé

Fotografiile spion arată că partea frontală a mașinii cu garda mare la sol va fi neschimbată. Ce o trădează însă este linia descendentă a acoperișului. O lunetă înclinată și un eleron amplasat sub lunetă îi completează imaginea sportivă. Din profil, Cayenne Coupé amintește de liniile modelului Panamera.

Sub capotă se vor regăsi aceleași motoare ca la SUV-ul standard. Astfel, clienții de Porsche Cayenne Coupé vor putea alege, în momentul lansării, între unitățile V6 de 2,9 litri și un V8 de 4.0 litri trecut în contul versiunii Turbo.

Porsche Cayenne Coupé

Un model electrificat, cu un sistem de propulsie care să integreze propulsorul V6 de 3.0 litri, are șanse mari să apară, de asemenea, în gamă sub forma unui model E-Hybrid. Dar sunt șanse zero pentru un motor diesel să-și facă apariția.

Viitorul Porsche Cayenne Coupe va fi produs la uzina din Leipzig a companiei și ar trebui să fie disponibil începând cu finele anului următor sau la începutul lui 2020. Porsche Cayenne Coupé va rivaliza cu BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe în segmentul SUV-urilor coupe de lux.

Sursă foto: Quattroruote.it

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

ruletă

Secretele experților în jocul de ruletă live

Jocul de ruletă live se poate transforma într-o experiență interesantă și plină de satisfacții, iar dacă încerci să-ți sporești câștigurile, este întotdeauna

Scroll to Top