Porsche Cayenne GTS: motor V8 de 460 CP pentru SUV-ul german

Porsche a readus denumirea GTS în gama modelelor SUV Cayenne și Cayenne Coupe. Ambele versiuni GTS folosesc acum un motor V8 de 4.0 litri și 460 CP.

Porsche mărește gama SUV-ului Cayenne prin lansarea versiunii GTS. Aceasta va fi integrată în gama modelului SUV între versiunile Cayenne S (440 CP) și Cayenne Turbo (550 CP).

Noul model Cayenne GTS folosește un motor cu 8 cilindri în V biturbo de 4.0 litri ce dezvoltă 460 CP și un cuplu de 620 Nm. Anterior, versiunea GTS a modelului Cayenne folosea motorul V6 de 3.6 litri.

Cayenne GTS va fi disponibil atât în varianta de caroserie normală. cât și pentru versiunea Cayenne Coupe. Ambele modele GTS pot accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.5 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 270 km/oră.

Cayenne GTS va avea o gardă la sol redusă cu 20 mm față de restul versiunilor din gamă atunci când este echipat cu suspensia clasică cu arcuri de oțel și cu 30 mm pentru modelele echipate cu suspensie pneumatică.

Porsche Cayenne GTS se remarcă prin jantele satin black de 21 inch și etrieri vopsiți în roșu. Modelul primește pachetul Sport Design în echiparea standard ce include prize de aer cu accente negre, evacuări finale duble și logo-ul GTS pe portierele față. Pe lista de opționale sunt disponibile direcția integrală și stabilizarea activă anti-ruliu.

Pentru Cayenne GTS Coupe există și un eșapament sport opțional cu două evacuări finale ovale amplasate central.

Noile modele Porsche Cayenne GTS pot fi deja comandate și vor ajunge la distribuitori începând cu prima parte a lunii iulie. În Germania, prețurile cu TVA încep de la 116.661 euro pentru Cayenne GTS și de la 121.045 euro pentru Cayenne GTS Coupe.

Test drive Porsche Cayenne E-Hybrid Coupe

via Porsche

Adaugati comentariu