Porsche este partenerul turneului de tenis WTA 250 din Cluj

Porsche se întoarce la Cluj-Napoca drept mașina oficială și partenerul auto exclusiv al unui turneu WTA 250 desfășurat în România, după două prezențe înregistrate anul trecut, la Winners Open, respectiv la prima ediție Transylvania Open.

Transylvania Open a demarat pe 8 octombrie la BT Arena, Cluj-Napoca. Tabloul de simplu are 32 de jucătoare, în frunte cu Barbora Krejcikova, campioana Roland-Garros 2021, numărul 23 mondial. Tabloul de dublu a pornit la drum cu 16 perechi. Turneul pune în joc 280 de puncte WTA și premii în valoare de 251.750 de dolari.

Porsche sponsorizează tenisul feminin de top de peste 42 de ani

Porsche va utiliza o flotă de 14 automobile pentru nevoile de mobilitate ale jucătoarelor înscrise la turneu.

”Avem numeroase modele Porsche care vor împânzi Clujul în această săptămână, iar două dintre ele sunt expuse la loc de cinste: Taycan Cross Turismo va asista la meciuri chiar din teren, în timp ce Cayenne Platinum Edition va primi publicul venit la turneu, atât în fața BT Arena, cât și în fața hotelului Radisson Blu, unde sunt cazate jucătoarele și care a devenit recent partener Porsche Charging Destination”, adaugă Adrian Pascu.

Printre mașinile care vor însoți jucătoarele în cele 9 zile de turneu se numără, bineînțeles, electricele – Taycan 4S Cross Turismo, Taycan GTS Sport Turismo, Taycan Turbo, Taycan Turbo S Cross Turism sau Taycan Turbo S Sport Turismo – dar și modele cu motoare convenționale sau hibride precum Macan S & GTS, Cayenne & Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé ori Panamera 4S.

Favorita numărul 1 a turneului este campioana de Grand Slam, Barbora Krejcikova, camioana de ieri a turneului WTA de la Ostrava. O altă atracție a turneului este Eugenie Bouchard, celebra jucătoare din Canada finalistă de Grand Slam și fost locul 5 mondial, care va juca pentru prima dată în România. Pe tabloul principal sunt direct calificate 26 de jucătoare de top mondial, între care trei jucătoare din România: Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Irina Bara.

Emma Răducanu – ambasador Porsche

Via Porsche

Adaugati comentariu