Centrul Porsche București devine partener Porsche Exclusive Manufaktur

porsche-exclusive-manufaktur-4-autoexpert.ro

Centrul Porsche din nordul Bucureștiului devine partener al diviziei de personalizare Porsche Exclusive Manufaktur, distincție rezervată doar unui număr limitat de reprezentanțe Porsche din întreaga lume.

Showroom-ul Porsche Center din București a devenit partener pentru divizia exclusivă de personalizare a constructorului din Stuttgart. Porsche Exclusive Manufaktur se ocupă de personalizarea exclusivă a modelelor sportive la standarde extrem de ridicate.

porsche-exclusive-manufaktur-9-autoexpert.ro

Doar 100 de reprezentanțe Porsche din 650 au primit statusul de partener Porsche Exclusive Manufaktur.

„Suntem onorați să facem parte dintr-un cerc atât de restrâns de parteneri și ne bucurăm că putem oferi clienților noștri locali acces la caracteristici unice, culori, materiale și mașini în serie limitată”, spune Alin Tapalagă, CEO Porsche Inter Auto România. ”Acest lucru se datorează rezultatelor noastre excelente de până acum, precum și atenției noastre în decorarea și modernizarea showroom-ului nostru la cele mai înalte standarde, în urma unei investiții importante. Sunt recunoscător echipei noastre, precum și clienților noștri, deoarece dragostea și aprecierea lor pentru marca noastră ne-au adus aici. În ceea ce privește interesul lor față de Porsche Exclusive Manufaktur, pot spune că avem deja în lucru câteva cerințe speciale.”

porsche-exclusive-manufaktur-7-autoexpert.ro

Clienții din România pot alege acum culorile speciale și combinațiile de piele și cusături. Există peste 600 de combinatii în programul de personalizare, dar Porsche Exclusive Manufaktur poate îndeplini dorințe foarte precise pentru clienții care caută ceva cu adevărat unic, atâta timp cât cererile sunt în conformitate cu calitatea, siguranța rutieră și alte cerințe legale.

porsche-exclusive-manufaktur-5-autoexpert.ro

În Centrul Porsche București există un exemplar Porsche 911 Targa 4S personalizat de divizia Exclusive Manufaktur în culoarea Meissen Blue cu interior finisat în piele Albastru Graphite. Pachetul de dotări opționale mai include roți Exclusive Design 20/21 inch în negru lucios, cadran cronometru Sport Chrono alb și instrumente de bord albe, privacy glass, scaune confort reglabile pe 14 direcții, volan GT sport încălzit și un sistem audio Bose. Pachetul de dotări opționale de pe acest model depășește 40.000 de euro plus TVA.

porsche-exclusive-manufaktur-11-autoexpert.ro

Originile diviziei Porsche Exclusive Manufaktur datează din anii 1950, de la o cerință specială de acoperire a unui 356 cu blană artificială, iar din 1978, departamentul de cereri speciale și-a asumat oficial rolul, ocupându-se de modificări speciale ale mașinilor de serie. În 1983, Porsche a construit o versiune de stradă a mașinii de curse tip 935 într-o singură unitate de producție, iar în 1989 a livrat șapte exemplare 959 pentru un șeic. În 2003, designerul de mobilă Carlo Rampazzi a primit 911 Turbo Cabriolet al viselor sale: în portocaliu – la interior și la exterior, după ce a adus la Zuffenhausen mostra originală pentru schema de culori neobișnuită: o farfurie. În 2014-2015, departamentul a adus la viață un mic lot limitat la 100 de modele din seria Panamera Exclusive, în timp ce în 2017-2018 a prezentat seria 911 Turbo S Exclusive, limitată la 500 de unități.

Via Porsche Center București

Adaugati comentariu