Porsche extinde garanția cu trei luni pentru modelele noi

Porsche va prelungi cu trei luni garanția modelelor noi a căror perioadă de garanție expiră între 1 martie și 31 mai 2020.

Porsche a decis să își ajute clienții și va extinde gratuit perioada de garanție cu trei luni suplimentare pentru automobilele care ieșeau din garanție în perioada martie-mai 2020. Facilitatea este aplicată pentru clienții din întreaga lume, constructorul german răspunzând crizei generate de pandemia de coronavirus ce a restricționat activitatea la majoritatea Centrelor Porsche.

”Obiectivul nostru primordial este de a fi o sursă de bucurie și entuziasm pentru clienții noștri. Aceasta însemnă și asigurarea unor servicii excelente, mai ales în vremurile dificile,” explică Daniel Schukraft, cel ce conduce departamentul de Aftersales al Porsche AG. ”Iată de ce am decis să implementăm această soluție unitar și nebirocratic în întreaga lume. Clienții nu trebuie să facă absolut nimic. Centrele Porsche vor lua automat în considerare extinderea.”

Noua dată de expirare a garanției va fi calculată începând cu finalul perioadei curente de garanție. Dacă, de exemplu, garanția pentru automobile noi expiră în 20 martie 2020, vom adăuga încă 3 luni, garanția aceasta urmând să expire la 20 iunie 2020. Un alt exemplu: o garanție de automobil nou valabilă până în 15 mai 2020 va fi extinsă până în 15 august 2020.

În același timp, Porsche a anunțat că repornește producția la uzinele sale din Stuttgart și Leipzig începând cu data de 4 mai. Producția va fi reluată treptat, constructorul german implementând un set de măsuri speciale pentru protecția angajaților săi.

Cutie de viteze manuală cu șapte trepte pentru Porsche 911 Carrera S

Adaugati comentariu