Porsche Macan T: 265 CP și dinamică îmbunătățită

Cel mai mic SUV din gama Porsche a primit o versiune numită Macan T. Noul model va fi integrat în gamă între Macan și Macan S.

Porsche Macan T este primul model cu patru portiere care primește o versiune Touring. Litera T reprezintă o formă unică de condus dinamic la Porsche încă din anii 1960.

Porsche Macan T

Semnificând „Touring”, ea identifică modele care oferă o experiență de condus aparte, datorită reglajului precis și motoarelor eficiente. Fidel spiritului Porsche 911 T din 1968, noul Macan T are o configurație dinamică și un motor turbo de 2.0 litri. Nooul Macan T va fi poziționat în gamă între Macan și Macan S.

Motorizarea de 2.0 litri cu patru cilindri oferă 265 CP și 400 Nm. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu șase trepte și două ambreiaje. Noul Macan T poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 6.2 secunde și atinge o viteză maximă de 232 km/oră. Porsche spune că motorul turbo de 2.0 litri este cu 58 kg mai ușor față de unitatea V6 de 2.9 litri utilizată de modelele Macan S și Macan GTS.

Porsche a accentuat caracterul dinamic al modelui Macan printr-o suspensie întărită și coborâtă cu 15 mm. Macan T este primul model care include în echiparea standatd sistmeul PASM (Porsche Active Suspension Management). Pentru roți, Porsche a ales jante de 20 inch vopsite în nuanța titanium închis. La exterior se mai remarcă elemente vopsite în nuanța Agate Grey Metallic.

Noul Porsche Macan T are un preț de pornire de 72.522 euro și poate fi deja comandat. Primele livări pentru piața din Germania vor avea loc în luna aprilie.

Porsche 718 T

Via Porsche

 

Adaugati comentariu