Porsche redeschide porțile muzeului din Stuttgart pe 12 mai

Restricțiile impuse de pandemia de coronavirus încep să fie relaxate și în Germania, așa că Porsche anunță redeschiderea muzeului din Stuttgart începând cu data de 12 mai 2020.

Porsche a închis muzeul său aflat în proximitatea uzinei din Zuffenhausen, Stuttgart începând cu data de 14 martie pentru a preveni răspândirea virusului SARS-Cov-2.

Pentru opt săptămâni muzeul Porsche a rămas închis, iar redeschiderea va avea loc pe 12 mai. Pentru a impune regulile de distanțare sociale, muzeul a fost dotat cu un sistem nou de semnalizare a distanței minime de 1.5 metri între vizitatori.

”Vom asigura măști de protecție și dezinfectant, iar numărul vizitatorilor prezenți în muzeu va fi controlat”, spune Achim Stejskal, directorul muzeului Porsche.

Muzeul Porsche

Programul de vizitare rămâne neschimbat, muzeul Porsche fiind deschis de marți până duminică de la ora 9 la ora 18. Momentan, muzeul nu va oferi tururi ghidate, iar restaurantele rămân închise.

Pe perioada cât a fost închis, muzeul a trecut prin lucrări de întreținere și renovare. O parte din lucrări sunt încă în desfășurare, iar pe perioada renovărilor, prețul biletului de intrare este redus la jumătate.

Muzeul Porsche adăpostește peste 80 modele inclusiv faimoasele 356, 550, seria 911 și 917. Nu lipsesc de asemenea nici modele sport ca Porsche 959 sau Carrera GT dar și  faimosul tractor Porsche.

Sisteme multimedia moderne pentru modelele Porsche 911 clasice

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top