Porsche România intră pe piața stațiilor de încărcare pentru mașini electrice cu marca Moon

Porsche România va comercializa stații de încărcare pentru automobile electrice sub brandul Moon.

Porsche România, unul dintre cei mai mari importatori auto din țara noastră, va începe distribuția de stații de încărcare pentru automobile electrice sub marca Moon, deținută de Allmobil GmbH, parte a Porsche Holding Salzburg.

Stațiile de încărcare comercializare sub marca Moon Power sunt compatibile cu orice model de automobil electric, existând stații atât pentru uz casnic, cât și pentru parcări publice.

„Ofensiva electrică transformă piața și obiceiurile utilizatorilor auto. Cel mai bun exemplu vizează alimentarea mașinii. Estimăm că în circa 70% dintre cazuri șoferii de mașini  electrice și hibrid plug-in vor alimenta cu ajutorul unor instalații de uz casnic sau stații de mare putere instalate în parcuri de birouri sau clădiri comerciale. MOON oferă o paletă largă de produse care răspund acestei nevoi”, a declarat Brent Valmar, director general Porsche România.

Potențialul acestei piețe este considerabil. Estimăm că până la finalul acestui an vom livra clienților aproximativ 250 de stații de uz casnic și 30 de stații de mare putere”.

Stațiile Moon pot fi comandate online sau achiziționate prin rețeaua de dealeri Porsche România. Gama de produse cuprinde de la de la încărcător mobil până la stații de încărcare de mare putere, cu capacitate de stocare. Puterile variază de la 11kW până la 300kW.

Prețurile stațiilor de uz casnic variază de la 800 la 1.400 de euro, în funcție de putere și dotări.

În cazul în care stațiile de uz casnic Moon Basic, Moon Connect și MOON2GO vor fi comandate ca accesorii împreună cu mașina, acestea pot fi incluse în pachetele de finanțare oferite de Porsche Finance Group.

Adaugati comentariu