Porsche Taycan Cross Turismo: noi imagini teaser cu modelul electric

porsche-taycan-cross-turismo-2-autoexpert.ro

Porsche a publicat două noi imagini teaser cu viitorul model electric Taycan Cross Turismo. După modelul lansat de gama Panamera, Taycan va avea, de asemena, o versiune shooting brake.

Modelul electric Porsche Taycan are deja doi de la lansare, iar constructorul german se pregătește pentru mărirea gamei prin adăugarea uneo versiuni Cross Turismo.

Porsche Taycan Cross Turismo – imagini teaser

Porsche Taycan Cross Turismo este versiunea shooting brake a modelului Taycan, după rețeta folosită și în gama modelului Panamera. Noua versiune este aproape gata de lansare fiind momentat în faza ultimelor teste.

porsche-taycan-cross-turismo-1-autoexpert.ro

Porsche a publicat câteva imagini din timpul testelor cu o versiune de pre-producție a modelului Taycan Cross Turismo cu camuflaj minim. La volan s-a aflat Stefan Weckbach, șeful gamei Taycan.

Noua versiune a modelului electric va oferi mai mult spațiu la interior, iar suspensia a fost revizuită. În plus, datorită hayonului, portbagajul este mai încăpător.

Versiunea Cross Turismo va prelua trenul de rulare cu două motoare electrice de la versiunea standard și aceleași nivele de echipare și putere: 4S, Turbo și Turbo S.

Via Porsche

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top