Porsche Taycan Turbo S distrus după doar 24 de kilometri parcurși

Un Porsche Taycan a fost distrus după doar 24 de kilometri parcurși. Mașina a ajuns într-un parc de dezmembrări din Statele Unite și este disponibilă la vânzare.

foto: Copart.com

Un foarte nou model electric, Porsche Taycan Turbo S, a ajuns în stare de epavă după ce a fost distrus într-un accident la doar 24 de kilometri după ce a ieșit din curtea dealerului.

Nu există informații despre unde și cum s-a petrecut acest incident nefericit, mașina fiind prezentă pe site-ul Copart, având ca locație Somerville, New Jersey, Statele Unite ale Americii.

Porsche Taycan Turbo S este cea mai puternică versiune a modelului electric produs de constructorul din Stuttgart. Cu 761 CP disponibili, cel de la volan nu s-a bucurat prea mult de noul său automobil.

Din imaginile postate pe siteul american, mașina pare să fi suferit un accident ciudat, trenul de rulare fiind distrus, iar airbagurile laterale au fost deschise. Caroserie, însă, pare întreagă, fără urme evidente ale impactului. Trei din cele patru anvelope sunt compet distruse.

Epava este disponibilă la vânzare, însă prețul este disponibil la cerere. Pentru o automobil care costă peste 150.000 euro nou, cineva probabil se va găsi să ofere acestui exemplar Porsche Taycan Turbo S o nouă viață.

Porsche Taycan – Informații și fotografii oficiale

via autobild.de, autoevolution.com

Adaugati comentariu