Portalul Porsche Newsroom are versiune locală în limba română

porsche newsroom romania

Marca Porsche oferă cele mai noi știri și articole dedicate mărcii sportive pe un portal dedicat numit Porsche Newsroom. Acesta are de astăzi și o versiune în limba română, fiind primul site local de acest fel din Europa de Est.

Versiunea locală a portalului Porsche Newsroom, accesibilă la newsroom.porsche.com/ro, va oferi totodată utilizatorilor posibilitatea de abonare la informațiile pentru presă și public ale companiei, pentru ca jurnaliștii, creatorii de conținut, clienții și fanii mărcii să fie la curent cu cele mai noi evenimente, lansări, parteneriate, inițiative și comunicate de presă locale și internaționale.

porsche newsroom romania

Porsche Newsroom în limba română

Portalul va avea o bază de date cu fotografii și videoclipuri cu modelele mărcii, date despre performanțele și consumul modelelor actuale, precum și legături către canalele de social media ale companiei.

Pentru pasionații de istorie automobilistică, portalul va prezenta și materiale despre modele clasice, exemplare legendare care au aparținut unor celebrități sau care au obținut victorii importante în motorsport ori momente cheie din parcursul de 75 de ani al mărcii.

porsche newsroom romania

Porsche Newsroom a luat naștere în 2014, cu versiunile în limba germană și cea internațională în limba engleză. Scopul său este de a oferi informații mai rapide, mai directe și mai ample atât presei, cât și publicului. Portalul pune accent pe actualitate și pe conținutul cross-media. Știrile și comunicatele de presă sunt completate de o gamă largă de informații online și în reviste, sub formă de articole, galerii foto, videoclipuri și linkuri.

porsche newsroom romania

De asemenea, Porsche Newsroom oferă acces la alte formate media Porsche, cum ar fi portalul video NewsTV, site-ul video al revistei 9:11 Magazine, diverse podcasturi Porsche și site-ul web al revistei pentru clienți Christophorus. Cei care își doresc pot primi un newsletter săptămânal cu principalele știri internaționale ale săptămânii direct în inbox, în fiecare vineri.

porsche newsroom romania

Via Porsche România

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top