Pozele cu drumul expres Craiova-Pitești, făcute de șeful Ford, au devenit virale

Drum expres Craiova-Pitești directorul Ford Ian Pearson (2)

Pozele cu drumul expres Craiova-Pitești, făcute de șeful Ford, fac acum înconjurul lumii. Directorul Ford România a mers să vadă cum arată lucrările inaugurat de Liviu Dragnea în luna mai. Ian Pearson s-a convins că Dragnea și ministrul Răzvan Cuc au inaugurat… un șantier, care, la mai bine de o lună de la startul lucrărilor, se află în același stadiu.

Utilajele au fost aduse la evenimentul de inaugurare și scoase din peisaj ulterior, pentru a participa la o altă ceremonie de același tip, susțin membrii USR Dolj, pe pagina de Facebook. Compania de Drumuri (CNAIR) îi răspunde lui Ian Pearson: “Lucrărirle pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești continuă! Muncitorii și utilajele constructorului italian Tirrena Scavi continuă lucrările începute ieri pe tronsonul 1. În acest moment, 15 utilaje acționează pentru decopertarea traseului și amenajarea drumurilor tehnologice destinate acestui șantier. Ne exprimăm reggretul că există în continuare persoane care manipulează opinia publică și încearcă să folosească imagini trunchiate pentru a induce ideea că antreprenorii nu lucrează pe șantierele deschise oficial.”

Drum expres Craiova-Pitești directorul Ford Ian Pearson (3)

În postarea publicată pe Facebook, Ian Pearson arată că lucrările nu au avansat mai deloc. „Nu este vital doar pentru oamenii şi afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp, ci şi pentru toţi românii care trebuie să folosească acest drum extrem de important din sudul țării! Voi continuă să monitorizez progresul şi sper că angajamentele asumate vor fi îndeplinite „, a scris directorul Ford România pe Facebook.

Autostrada Soarelui se dezintegrează. Ce probleme produce căldura?

Vestea l-a înfuriat și pe președinte Klaus Iohannis: “Nu a venit nimeni să-mi spună de ce în Oltenia se inaugurează a zecea oară, mâine, drumul expres spre Pitești. Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs”, a declarat șeful statului.

Drum expres Craiova-Pitești directorul Ford Ian Pearson (1)

Pe 22 mai, au fost inaugurate lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Pitești. La ceremonie, au participat fostul lider PSD Liviu Dragnea și minstrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Valoarea contractului se ridică la 1453,63 milioane de lei.

În aprilie, premierul Viorica Dăncilă a anunţat, în şedinţa de Guvern, adoptarea unei hotărâri pentru declanşarea procedurilor de expropriere pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Piteşti, care va avea 17,7 kilometri. La ce sumă au fost estimate despăgubirile care vor fi acordate pentru imobilele aflate pe traseul viitorului drum expres, pe www.bursa.ro.

Sursă foto: Facebook/Ian Pearson

Adaugati comentariu