Premieră mondială la Geneva 2019: Honda E Prototype

Premieră mondială la Geneva 2019: Honda E Prototype

Noul vehicul electric urban Honda E Prototype va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva din 2019.

Acest nou model este derivat din conceptul Urban EV și va intra în producție până la sfârșitul acestui an.

Honda E Prototype va oferi o autonomie de peste 200 km și o funcționalitate de încărcare rapidă a bateriei de 80% în 30 de minute. Portul de încărcare avansat al mașinii este integrat central în capotă pentru a fi ușor de utilizat din ambele părți ale mașinii, cu lumină LED vizibilă prin capacul de sticlă pentru a semnaliza starea de încărcare a bateriei.

Premieră mondială la Geneva 2019: Honda E Prototype

La capiolul design remarcăm contururile caroseriei care pornesc de la capotă către parbrizul panoramic, pentru a crea o suprafață continuă. Stâlpii A sunt amplasați la același nivel cu geamul.

Mânerele ușilor de tip „pop out” și camerele compacte ce înlocuiesc oglinzile tradiționale laterale sunt dotări unice pentru un vehicul din această clasă.

La interior Honda E Prototype oferă un display orizontal dublu personalizabil oferă o gamă largă de aplicații inteligente și servicii. Ecranele ce afișează imaginile din spate transmise de către sistemul Camera Mirror System sunt integrate la ambele capete al tabloului de bord, poziționate ergonomic pentru a asigura un unghi natural de vizionare pentru șofer.

Honda E Prototype interior

E Prototype este realizat pe o platformă complet nouă, proiectată special pentru sistemul EV, ce permite proporții compacte în timp ce ampatamentul relativ lung, ecartamentul lat și consola față scurtă facilitează manevrabilitatea urbană.

Adaugati comentariu