Prototipul Honda Urban EV și un coupe-pick up ajung la Geneva

Honda Tomo 2

Honda Tomo este conceptul electric pe care niponii îl vor prezenta luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva. Niponii dezvăluie și interiorul prototipului Honda EV.

Honda și Institutul European de Design și-au unit forțele pentru a crea un concept electric, transformabil, care seamănă cu prototipul Urban EV prezentat în 2017, la Salonul Auto de la Frankfurt. Treisprezece studenți din Torino au lucrat la Tomo, care reprezintă lucrarea lor de licență în Design.

Honda Tomo 3

Astfel, aceasta este viziunea studenților cu privire la mijloacele de transport ideale pentru tineri în anii ce urmează. Denumirea conceptului înseamnă “prieten” în limba japoneză.

Tomo, cu aspect de coupe, poate deveni un pick-up la nevoie. Mașina desenată de studenți a fost construită de EDAG Italia. Honda nu are de gând să introducă modelul în producția de serie. Niponii au confirmat în schimb, că Urban EV va primi o versiune de serie la sfârșitul acestui an. Până atunci însă, avem deja prima imagine cu interiorul prototipului, care a fost surprins în teste și care fi prezentat pe 5 martie, la Geneva.

Honda Urban EV interior

Salonul Auto de la Geneva – TOATE PREMIERELE

Observăm astfel un ecran care se întinde pe toată lungimea bordului și un design minimalist. Honda anunță că această cabină vine la pachet cu o tehnologie foarte intuitivă, orientată asupra necesităților utilizatorului.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top